Enllaços d'interès:Què és l’ALTAVEU CIUTADÀ?

Una eina de democràcia electrònica creada per Gabinet Ceres per facilitar la relació entre la població d'un municipi i una institució o organisme, fomentant el coneixement i la implicació de la població amb el territori i l’organisme i l'obertura d’aquest cap a la ciutadania.

Aquesta eina utilitza la metodologia panel basada en consultes periòdiques a les persones participants.

Els participants no són en cap cas una mostra representativa de la població, sinó un grup de persones interessades en donar la seva opinió.

 

Qui gestiona l'ALTAVEU CIUTADÀ?

La Fundació Smart Mediterranean Region ha contractat Gabinet Ceres SL, empresa independent d'estudis sociològics, de mercat i participació ciutadana, per desenvolupar aquesta eina en relació als municipis de Tarragona i Reus i analitzar els resultats que se'n derivin.

 

Qui pot participar a l’ALTAVEU CIUTADÀ?

Qualsevol persona major de 16 anys resident a les ciutats de Tarragona o Reus que tingui interès en expressar la seva opinió, de forma voluntària, entorn el futur d’ambdues ciutats en un context regional.

Tot i que en un principi hi ha un límit de participants, aquests es van reemplaçant al llarg del temps per donar l'oportunitat a altres ciutadans i ciutadanes a formar-ne part.

 

Què fan els membres de l’ALTAVEU CIUTADÀ?

Se'ls demana que contestin un mínim de qüestionaris anuals centrats en temes d'interès ciutadà i territorial.

Els qüestionaris es faciliten als membres del grup mitjançant correu electrònic i es poden complimentar telemàticament, a través d'un formulari a internet.

 

Per a què serveixen els resultats de les consultes?

Després de cada consulta es presenten els resultats a la Fundació Smart Mediterranean Region, que els analitza per tal de tenir-los en conte en el desenvolupament de les actuacions que realitza i en el disseny de polítiques i estratègies de futur.

 

Com es pot participar en l’ALTAVEU CIUTADÀ?

Només cal omplir el qüestionari d'inscripció disponible en aquesta mateixa web.

Les persones que inicialment formaran part de l'Altaveu Ciutadà seran seleccionades en base a l'ordre d'inscripció i a barems de lloc de residència, sexe i edat centrats en els existents entre la població global del municipi.

Gabinet Ceres es posarà en contacte amb els inscrits per confirmar la seva participació o la seva inclusió en el llistat de reserva.

 

Com es garanteix la protecció de dades dels participants?

Les garanties en relació a les dades personals estan cobertes pel Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades personals de les persones inscrites seran tractades sota la responsabilitat de Gabinet Ceres SL.

  • Les dades personals no seran comunicades a tercers i particularment no es comunicaran a la Fundació Smart Mediterranean Region.
  • La informació que facilitin les persones inscrites quan responguin les diferents consultes serà tractada estadísticament, a nivell agregat i sense relacionar-se amb les dades identificatives de les persones.

CLÀUSULA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En compliment del previst al Reglament (UE) 2016/679, li informem que les seves dades personals facilitades seran tractades sota la responsabilitat de GABINET CERES, SL (Ceres en endavant), amb número de CIF B43663988, situada al Raval de Jesús, 36 1ª Planta 43201 Reus (Tarragona). Pot contactar amb nosaltres per telèfon, 977.773.615, o e-mail, ceres@gabinetceres.com, i directament amb el nostre Delegat de Protecció de Dades delegatpd@gabinetceres.com.

CONDICIONS

1. Responsable del tractament de dades: GABINET CERES, SL, CIF B43663988, Raval de Jesús, 36 1ª Planta 43201 Reus (Tarragona)

2. Finalitat: Les seves dades identificatives seran tractades amb la finalitat de poder gestionar la seva participació de forma regular en estudis i enquestes d’interès per a la Fundació Smart Mediterranean Region i que es duen a terme des de Ceres.

3. Tractament estadístic: La informació que faciliti quan respongui les enquestes serà tractada estadísticament, a nivell agregat i sense relacionar-se amb les seves dades identificatives.

4. Termini: Les dades personals es conservaran mentre duri el projecte ALTAVEU CIUTADÀ i mentre vostè formi part de la base de dades de participants.

5. Base Legal: La base legal pel tractament posterior de les seves dades es fonamentarà en el consentiment facilitat en el formulari d’inscripció.

6. Comunicació de dades: En cap cas, les seves dades personals seran comunicades a tercers i particularment no es comunicaran a la Fundació Smart Mediterranean Region.

7. Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició. Pot exercir aquests drets enviant-nos un correu a les adreces indicades. Pot obtenir més informació sobre els seus drets a la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com presentar una reclamació a aquest organisme de considerar-ho oportú.

Formulari inscripci